TantraWijzer voor professionals

Als professional kan je jouw bedrijf of praktijk laten vermelden op de TantraWijzer website. Zo word je vindbaar voor een groter publiek en laat je jouw kleur in het tantra werkveld zien.
Stichting TantraWijzer organiseert een aantal keer per jaar intervisiebijeenkomsten waarin we met elkaar verbinden en casussen bespreken die we in ons werk tegenkomen.

Aanmelden

Wil je ook lid worden als aanbieder? Meld je dan aan via onderstaande link.

Wat krijg jij als aanbieder?

- Een vermelding op de TantraWijzer website met jouw eigen pagina en deelname aan de Tantracheck.
- De mogelijkheid om jouw artikelen te plaatsen op de website.
- Korting op TantraWijzer evenementen.
- Optioneel: Jouw evenementen in de Tantra Agenda (extra bijdrage: €50,-/jaar).

Meld je nu aan

Intervisie voor professionals in tantra en aanverwante sectoren

Iedere twee maanden organiseert TantraWijzer een intervisiebijeenkomst voor professionals in tantra en aanverwante sectoren. Oftewel mensen die op het grensvlak werken van meditatie, massage, lichaamswerk en seksueel lichaamswerk.
Kijk hier voor de eerstvolgende datums.

Waarom intervisie?
Intervisie is een mooie manier om ons als professionals (nog meer) bewust te worden van wat we in ons werk (en daarmee in onszelf ??) tegenkomen en hoe we daar mee om kunnen gaan. Ons eigen proces van ontwaken en bevrijding is immers bepalend voor de kwaliteit die we als professionals in tantra kunnen bieden.

Inhoud
We beginnen de bijeenkomst met een meditatie en een voorstelrondje. Vervolgens kijken we welke vragen en casussen we willen inbrengen. Afhankelijk van het aantal aanwezigen delen we de groep in subgroepjes op. Er is ruim de tijd om meerdere situaties/casussen te bespreken, dus je kunt zeker zelf ook iets inbrengen. De casussen hoeven niet per se met woorden besproken te worden, je kunt bijvoorbeeld ook met een opstelling werken.
NB Bij intervisie heeft niemand de waarheid in pacht. We dienen vooral als een spiegel voor elkaar. We werken in een respectvolle omgeving waarin alles welkom is.